Sunday, May 01, 2011

Pelik Tak Kalau PINK

Tiba-tiba jer ada semangat nak wat new post utk my lovely blog....
2 hari lepas...CR telah di kidnap oleh seseorang utk jadi model bg kelas make up nya..
Debar juga...jadi apa la dengan muka CR nnti...then after zohor mula la kelas make up nya....
MAri kita terjah apa jadi dengan muka CR





*

*

*

*

*

*

*

*

*





processing.....

Adik CR pun hampir tak kenal

Socket Eye

Smockey Eye



Semalam AR ajak CR pergi shopping..hehehe...sangat puas hati..tak sabar nak tunggu baju ni siap

Sangat puas hati bila dapat cari Yang CR nak...Berbaloi-baloi...
Harganya pun boleh tahan gak la..













3 comments:

miss ct said...

Assalamualaikum cr..
lawa baju pink tu.. mcm baju pengantin je.. hehehe =)

CikRose said...

memang pun

Mr Lonely said...

hi, long time no see.. hope everything i fine.. =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...