Sunday, October 31, 2010

ME??

Salam...
Saya Masih tak percaya tentang gambar ni
terkejut gila
adakah ini saya ketika saya masih kecil
how cute u are Nurul'Ain
Thanks to my Aunt sbb tlg upload kan pict ni dalam family group kami
muka saya tak berubah kan...
nnti saya dah ada anak mesti mcm ni gak mukanye
hehe
 my uncle kata muka syaa sebiji macam muka my youngest bro...
hehe
kenapa sejak akhir2 ni teringat waktu kecik2 dulu
emosi betul kan

3 comments:

Pelangi Bonda said...

tiu tandanya keinginan memiliki anak sanagat kuat..hehehhee..sama2lah kita naik pelamin

Lurve Rose said...

petua mana ko pakai ni kak lah...mengarut je...sape mau jadi calon saya??
hehe

ykapearl said...

hahah.tak berubah lgsung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...