Saturday, October 23, 2010

Dinar Iraq


baru dapat berita dari my sis
tak faham sangat mula
tapi bila cakap pasal duit
semua jadi gelap mata
my sis beli duit iraq dgn rm90
tahun depan kalau diapungkan 
rm90=rm5000
my sis suh beli rm160 sebulan
cukup 3 bulan dah dpt rm30,000
haha..
boleh  buar bayar hutang dana family dengan hutang ptptn..
langsai hutang...
apa pun kalau nak tau search kat google pasal dinar iraq...
menurut apa yang aku baca
iraq nak jual mata wang dia kepada bank asing sebab nak guna mata wang asing utk pembelanjaan negara
tak rugi ke diaorg
tapi apa pun
masing2 ada kepentingan sendiri

4 comments:

Anonymous said...

well i know about this too...
tapi mmg leh percaya ker?kalau gtur aku pun nak gak...leh beli keta n kawen trus nie..hehe..

Lurve Rose said...

haha...tau xpe...try ar nak tau ke tak..just nak kongsi je

Pelangi Bonda said...

untuk pertanyaan lanjut. boleh hubungi i.hehehe,,promosi diri lak

Lurve Rose said...

tau xpe...promosi diri sendiri wat pe..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...