Wednesday, May 28, 2014

Re: [resepi ringkas] Sya bru belajar bt kek..knpa yer bila bt kek jd...

Pelangi Senja
Pelangi Senja 5:45pm May 28
Elis Escada Moespada.. mcm ni..
Saya guna ksin lampin yg bersih ( mmg khaskn untuk mengukus )
Comment History
Cik Puan Rose
Cik Puan Rose5:45pm May 28
Sy guna gula kasar je...guna apa yg ade kat umah...
Sy bungkus ikat bekas kek tu...klu guna foil alamunium pun boleh kan..tutup atas bekas tu je
Elis Escada Moespada
Elis Escada Moespada5:42pm May 28
Tutup kain tu mcm mana
Yas Mien
Yas Mien5:42pm May 28
Nk tny sll kwn2 gune gule ape ye? Pasir? Kaster? Or icing?
Cik Puan Rose
Cik Puan Rose5:39pm May 28
Hehe..sy beli kukusan kecik loyang x muat..sy ambik alternatif guna bekas plastik bulat tp x boleh tutup plak kukusan....dh agak dia xbrape jd sbb kukusan x rapat..sy tutup tepi2 dgn kain...klau guna bekas plastik mmg lmbt skit masak...loyang cepat sikit sebb besi
Pelangi Senja
Pelangi Senja5:37pm May 28
Cik Puan Rose.. klu loyang kecik skit dr tu.. mesti naik tinggi skit.. gebus n cantik.. yg cik rose guna loyang berapa inci tu ..
View All Comments
Original Post
MimieWan Zulaimiesyah Lahab
MimieWan Zulaimiesyah Lahab5:02pm May 28
Sya bru belajar bt kek..knpa yer bila bt kek jd mcm ni plk.

View Post on Facebook · Edit Email Settings · Reply to this email to add a comment.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...